Şule Öğretmen bakın bu kez neye dikkat çekti?

Kayseri Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda öğretmenlik yapan Şule Yüksel, enerjisi ve neşesiyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Öğrencileriyle yaptığı danslar ve sosyal medyada paylaştığı halk oyunları videoları ile tanınan Şule Öğretmen'in kültürel mirasımıza sahip çıkması da büyük beğeni topladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şule Öğretmen bakın bu kez neye dikkat çekti?

Kayseri'de Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda görev yapan Şule Yüksel, enerjisi ve neşesiyle öğrencilerine ve tüm Türkiye'ye ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Her sabah derse başlamadan önce öğrencileriyle kültür fizik hareketleri yaparak dans eden Şule Öğretmen, bu sayede hem öğrencilerinin sevgisini kazanmalarını ve daha enerjik olmalarını sağlıyor. Yüksel'in yaptığı paylaşımlar, dikkat çekerken, ‘Şu dalmanın dağını duman bürüdü’ adlı Aydın Yöresi türküsü eşliğinde çektiği video büyük ilgi gördü.

Şule Öğretmen bakın bu kez neye dikkat çekti?

'Herhangi bir kâr amacı yoktur'

Şule Öğretmen, bu paylaşımında, "81 ilimizin halk oyunlarının tanıtımında Aydın'dayız. Arşiv oluşturuyorum, 250 civarı video çekimi yaptım. Tüm illerimiz mevcut. Repertuarımı uzun süreli çalışmalarım sonucu oluşturdum. Arka planda çokça emek ve özveri içermekte. Elimden geldiğince kültürel oyunlarımızı tanıtmaya, sevdirmeye devam edeceğim. Bireysel videolarım arşiv çalışmalarımdır. Kültürel hizmet odaklı olup, herhangi bir kâr amacı yoktur. Desteğinizin beni motive ettiğini söylemeden geçemeyeceğim. Çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Şule Öğretmen'in öğrencileriyle yaptığı danslar ve halk oyunları, sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Her bir video, binlerce kişi tarafından izleniyor. Şule Öğretmen'in, kültürel mirasımızın korunması adına yaptığı çalışmalar, eğitim camiasından takdirle karşılanıyor. Türkiye'nin dört bir yanından olumlu geri dönüşler alan Şule Öğretmen, çalışmalarını büyük bir keyifle aralıksız sürdürüyor.