Kayseri'de de şubeleri var – Ünlü restorana boykot çağrısı!

Kayseri'de de şubesi bulunan Türkiye'nin ünlü restoranı Köfteci Yusuf işletmelerinde menüyle birlikte satılmaya devam edilen İsrail menşeili marka olan Coca Cola satışı ile büyük tepki çekti. Sosyal medyada başlatılan kampanya ile ünlü köfteciye boykot çağrısı yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de de şubeleri var – Ünlü restorana boykot çağrısı!

Kayseri’de de pek çok noktada şubesi bulunan Köfteci Yusuf, X platformunda gündem oldu. İsrail mallarını menülerinde ücretsiz verdiği söylenen Köfteci Yusuf, boykot çağrılarını karşılıksız bıraktığı gerekçesiyle tepkilerin odağı haline geldi.

Türkiye’nin ünlü restoranı Köfteci Yusuf ile ilgili vatandaşların şikâyetleri sık sık gündeme geliyor. Kimisi siparişlerinin gecikmesinden, kimileri eksik gelen ürünlerden, kimisi personelin tavrından şikâyet ediyor. Ancak bu sefer durum farklı. Müşteriler bu sefer de Köfteci Yusuf işletmelerinde menüyle birlikte satılmaya devam edilen İsrail menşeili marka olan Coca Cola satışlarına tepki gösterdi.

Köfteci Yusuf’un menülerinde Coca Cola’yı ücretsiz içecek olarak sunmasının ve Türk firması olarak savunulmasının, bunda etkili olduğu düşünülüyor.

Gıda Dedektifi isimli bir X profilinin, ‘Köfteci Yusuf menülerle birlikte ücretsiz Coca Cola seçeneği sunmaya devam ediyor. Sorulduğunda müşteri talebi deniyor. Restoranlarda ayrıca yerli markalar yerine Coca Cola’ya ait Damla markalı maden suyu satılıyor’ açıklaması da tartışmaların alevlenmesine neden olan unsurlardan biri olarak görülüyor.

Müşteriler Kayseri’nin pek çok noktasında da şubesi bulunun Köfteci Yusuf’a boykota destek olması konusunda çağrıda bulunuyor.

Kayseri'de de şubesi var – Ünlü restorana boykot çağrısı!