Sudan ucuza gidiyor - İstanbul'dan kaçan Kayseri'ye gelecek!

Milli Emlak tarafından beklenen açıklama geldi. Milli Emlak Kayseri'nin de aralarında bulunduğu illerde 10 bin TL'ye tapu imkânını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Sudan ucuza gidiyor - İstanbul'dan kaçan Kayseri'ye gelecek!

Milli Emlak Kayseri dâhil pek çok ilde uygun fiyatlı arsa satışı yapılacağını duyurdu. Yatırım yapmak isteyenlerin uzun zamandır beklediği fırsatın ve uygun fiyatlı arsa satışları için yeni detaylar şu şekilde…

Sudan ucuza gidiyor - İstanbul'dan kaçan Kayseri'ye gelecek!

Milli Emlak devlet hazinesinde bulunan mülkleri son derece avantajlı fiyatlarla satışa sunarak, pek çok ilde arsa alımı için fırsatlar sunuyor. Yatırım için bu haberi heyecanla bekleyen yatırımcılar, Milli Emlak’tan arsa edinme konusunda bilgi sahibi olmak için alım işlemlerinin nereden ve nasıl gerçekleştirileceğini araştırıyor.

5 sene emlak vergisi muafiyeti!

Taşınmazlar satılırken isteyen peşin ödeme yapabilecek isteyen ise 24 ay taksitle ödeme yaparak tapusunu alabilecek. Sudan ucuz dedirten taşınmazlar için KDV muafiyeti ve 5 sene emlak vergisi muafiyeti gibi avantajlar da sunuluyor.

Milli Emlak resmi sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile birlikte ihaleler belli tarihlerde gerçekleşiyor. Belirlenen tarihlerde düzenlenen rekabetçi açık artırma yöntemi ile birlikte en yüksek teklifi veren kişi arsa sahibi oluyor. Gayrimenkullerini satmak isteyen kişiler peşin ödeme seçeneği ile birlikte işlem yapıyor.

Hangi illerde satış yapılıyor?

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak.

Arsa satışlarıyla ilgili detaylı bilgiye Milli Emlak resmi web sitesi üzerinden ulaşarak, ihale için başvuru yapabilirsiniz.