Spotify Türkiye'ye Zam Geldi!

Dijital ortamlara zamlar sırasıyla gelmeye devam ederken, bir zam da Spotify Türkiye'ye geldi. Peki yüzde kaç zam yapıldı? Yeni fiyatlar ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Spotify Türkiye'ye Zam Geldi!

Kullanıcıların müzik dinlemek için tercih ettiği uygulamalardan birisi olan Spotify’a da zam geldi.

Spotify Premium, müzik severlere özel bir abonelik hizmetidir ve Spotify platformunun ücretli versiyonudur. Platform kullanıcıları, Premium hesaplarıyla reklamsız müzik dinleyebilir, çevrimdışı modda müzik indirebilir, yüksek kalitede ses deneyimi yaşayabilir ve daha birçok avantajdan faydalanabilirler.

Spotify Premium’un en büyük avantajlarından biri reklamsız müzik deneyimidir. Ücretsiz sürümde, aralıklı olarak çıkan reklamlar müzik keyfini bölerek dinleyiciyi rahatsız edebilir. Ancak Spotify Premium hesapla birlikte tüm reklamlardan arınmış bir ortamda müzik dinleme deneyimi yaşanır. Fakat Premium hesabın belirli ücretleri bulunuyor. 

Yapılan zam ile birliktebu fiyatların en uygun paketi olan, öğrenci paketi 32,99 TL’ye yükseldi. Bireysel paketi 59,99 TL, Duo paketi 79,99 TL ve aile paketi de 99,99 TL oldu.