Son güne bırakmayın sıra bulamazsınız!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda yoğun mesai başladı. Uzun kuyrukların oluştuğu bıçakçılarda son güne bırakmayın önleminizi alın çağrısı yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde…

Son güne bırakmayın sıra bulamazsınız!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklar yapılmaya başlandı. Kurbanlıklar seçildi bayramlıklar alındı gezi planları yapıldı derken Kurban Bayramı için bıçak bileğlemeyi son güne bırakmayın uyarısı yapıldı.
Tarihi Kapalı Çarşı, bayram öncesi vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Gurbetçilerinde Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber yoğunluk arttı.  Bıçakçılardaki mesai erken saatlerde başlayıp geç saatlerde sona eriyor. Kayseri’de bıçak bileğleme ustası bir esnaf,” Yaklaşık 30 senedir bıçak bileğliyorum.
Son güne bırakmayın sıra bulamazsınız!
"Esnaflar olarak Kurban Bayramı’na hazırlanıyoruz. Hemen her bayram yoğunluk 15 gün öncesinden başlıyor. Ama işini son güne bırakan vatandaşlarda var. Böyle olduğu zaman sıraya koyuyoruz. Erken saatlerde başlayıp geç saatte kapatıyoruz. Vatandaşlardan ricamız bir an önce sıkışıklık olmadan tamiri yapılacak ne ürünleri var ise erkenden getirmeleridir. Aslında bu son günlere bırakılmasa daha iyi olur. Vatandaşları mağdur etmemeye çalışıyoruz” dedi.