Son güne bırakıp bayramınızı zehir etmeyin!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların yolculuk hazırlıkları da başladı. Bu uyarıyı dikkate almayanlar son gün sorun yaşabilir. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Son güne bırakıp bayramınızı zehir etmeyin!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların yolculuk hazırlıkları da başladı. Ara tatil ile birleşen Ramazan bayramında yola özel araçlarıyla çıkmayı planlayan vatandaşlar yolculuk öncesi aracına bakım yaptırmak istediler.

Son güne bırakıp bayramınızı zehir etmeyin!

Aracına bakım yaptırmak isteyen araç sahipleri sayesinde oto tamircilerde yoğunluk yaşanarak bayram bereketi geldi. Araç bakımlarını son günlere bırakan araç sahipleri oto tamircilerinde yer bulmakta zorlanıyor. Tamirciler ise işlerin son güne bırakılması ve işini iyi yapan işin ehli usta bulamamaktan yakınıyor. Yaklaşan bayram öncesi ve ramazan sebebiyle yoğunluk yaşadıklarını, bir aylık işi bir haftada yaptıklarını söylüyorlar.

Son güne bırakıp bayramınızı zehir etmeyin!

Seyahat öncesi muhakkak bakım yaptırılmasını öneren uzmanlar, Yağı kontrol ediyoruz, frenlerine bakıyoruz,  Eğer kış lastiği varsa değişimini yapıyoruz bu bakımlar yapılmadan yola çıkmamaları gerektiğini hayatlarını tehlikeye atmamaları, bayramlarını da böyle bir sebepten zehir etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.