Kayserispor'dan 'transfer yasağı' hakkında açıklama geldi!

Mondihome Kayserispor, kulübe süresiz transfer yasağı geldiğine dair yapılan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Açıklama kulübün resmi sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı. Detaylar haberimizde...

Kayserispor'dan 'transfer yasağı' hakkında açıklama geldi!

Önceki gün medyada yer alan haberlere göre Kayserispor dahil, 5 Süper Lig takımı ve 1 TFF 1. Lig takımına FIFA tarafından transfer yasağı cezası verildiği iddia edildi.

Kayserispor ise bugün yaptığı basın açıklaması ile konuya açıklık getirdi.

'KULÜBE TEBLİĞ EDİLEN BİR CEZA YOK'

Mondihome Kayserispor'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu durumun HBR Sports isimli menajerlik şirketiyle CAS'da görülen bir davadan dolayı mahkeme masraflarından kaynaklı 14 bin Euro turarında geçici bir yasak olduğu dile getirildi. Konuyla ilgili kulübe henüz bir cezanın tebliğ edilmediği, edildiği anda ise ödeme yapılacağı belirtildi

Kayserispor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bazı basın organlarında yer alan haberlerde kulübümüzün süresiz transfer yasağı aldığına dair haberleri üzülerek takip etmiş bulunmaktayız.

Söz konusu durum HBR Sports isimli menajerlik şirketiyle CAS’da görülen bir davanın mahkeme masrafları için konulan 14 bin Euro tutarında geçici bir yasaktan ibarettir ve henüz kulübümüze resmi olarak tebliğ edilmemiştir. Tebliğ edildiği takdirde ödeme kulübümüz tarafından yapılacaktır. 

Süresiz yasak konulduğuna dair haberlerin doğru olmadığını ve kulübümüzle ilgili herhangi bir transfer yasağının olmadığını, yayınlanan haberlerin asılsız olup bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. 

Kayserispor Kulübü karşı karşıya olduğu bu durumu titizlikle takip etmekte olup; duruma ilişkin tespitler yapmaktadır ve kulübümüz hukuki zeminde doğmuş, doğacak tüm haklarını kullanacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."