Son dakika! Kayserispor'da Asbaşkan değişti

Kayserispor yönetimine Almanya'da yaşayan gurbetçi iş insanı Ali Hizar girdi. Hizar, sosyal medya hesabından Asbaşkanlık görevine getirildiğini duyurdu. Detaylar Kayseri haberimizde...

Son dakika! Kayserispor'da Asbaşkan değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, yönetiminde sürpriz bir atama gerçekleşti.

Almanya’da yaşayan gurbetçi iş insanı Ali Hizar, Sarı-Kırmızılı yönetime girdi. Yurtdışında ikamet eden iş insanı Hizar, Sarı-Kırmızılı takımın Asbaşkanlığına getirildi. Asbaşkanlık görevine getirildiğini sosyal medya üzerinden bir açıklayan Hizar,  ‘Yanındayız Kayserispor. Çok kısa bir dönem önce Kayserispor A.Ş. Asbaşkanlığı görevine getirildim. Maddi manevi olarak kulübümüze destek vermenizi tüm değerli arkadaşlarımdan önemle rica ederim" ifadelerine yer verdi. Daha önce Asbaşkanlık görevini sürdüren Tufan Koç'un hangi görevde yer alacağı açıklanmadı. 
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın geçtiğimiz aylarda yaptığı yurtdışı ziyaretlerinde Ali Hizar ismi gündeme gelmişti. Hizar'ın Asbaşkanlık görevine gelmesi, özellikle yurtdışındaki gurbetçi genç yetenekler açısından da büyük önem arz ediyor. 

Son dakika! Kayserispor'da Asbaşkan değişti

Almanya’da yaşayan Ali Hizar, kendisi gibi gurbetçi iş insanlarıyla Kayseri’de 7 Ocak Pazar günü oynanacak olan Kayserispor – Sivasspor maçında tribündeki yerini alması bekleniyor.

Son dakika! Kayserispor'da Asbaşkan değişti