Son Dakika! Kayserispor'a şok engel - Thiam'dan sonra bir yasak daha geldi

Kayserispor'un transfer yasağına bir engel daha geldi. İsviçreli golcü Mario Gavranovic de alacakları için FİFA'ya başvurdu. Sarı-Kırmızılı kulüp, Fenerbahçe ile Mame Thiam için görüşmeler sürdürürken, Gavranovic için taksitlendirme seçeneğini değerlendiriyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Son Dakika! Kayserispor'a şok engel - Thiam'dan sonra bir yasak daha geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, transfer çalışmalarını sürdürürken bir engel ile daha karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı ekip, Mame Thiam için Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürdüğü dönemde, İsviçreli golcü oyuncu Mario Gavranovic'ten de transfer yasağı geldi.
Son iki sezon boyunca Kayserispor formasını başarıyla temsil eden Gavranovic de alacaklarının ödenmediği için FİFA’ya başvurdu. Sarı-Kırmızılılar, Gavranovic’e 270 Bin Euro'luk ödeme yapmazsa, transfer tahtası açılmayacak. 
Yönetim, Gavranovic transferini taksitlendirme seçeneğini değerlendirmeyi sürdürüyor. Gavranovic'in transfer yasağı, şok etkisi oluştururken, Mame Thiam ödemesinde de halen sonuca gidelemedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, ödeme noktasında geri adım atmadığı gelen bilgiler arasında yer aldı.