Son dakika - Kayseri'nin o ilçesi MHP'ye verildi!

Kayseri'de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, heyecanla beklenen aday belirleme sürecinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti yönetiminde olan Bünyan Belediyesi Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye verildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Son dakika - Kayseri'nin o ilçesi MHP'ye verildi!

AK Parti Teşkilatı aday belirleme süreci kapsamında geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yüz yüze görüşmüştü. Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Kayseri’deki temayülün tamamlandığını açıklamasının ardından Kayseri’de yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen son dakika bilgisine göre, AK Parti yönetiminde olan Bünyan Belediyesi Cumhur İttifakı kapsamında MHP’ye verildi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı geçtiğimiz günlerde 70 kişilik bir grupla Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü. Görüşme sonrası kamuoyuna yansıyan kulis bilgilerine göre Büyükşehir ve merkez ilçelerde değişim beklenmezken kırsal ilçelerin bazılarında belediye başkanları değişeceği belirtilmişti. 

Görüşmelerin ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 15 ilde temayül çalışmalarının tamamlandığını aktarmıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı 'Sevdamız Bünyan' paylaşımı Kayseri’de heyecanla karşılandı. Ersoy’un bu paylaşımı ile Bünyan’ın İttifak adayı MHP’den olacağı netlik kazanmış oldu.

 

MHP’nin Bünyan Belediyesi Başkan Adayı belirlendi mi?

Yerel seçim belediye başkan aday adaylığı kapsamında başvurular sona ermişti. Bu süreçte Bünyan ilçesine belediye başkan aday adayı olarak 2 isim başvurmuştu. Bu isimler Ülkü Ocakları Eski Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici ile 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bünyan Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Özmen. Bu 2 isim arasından aday olacak kişi merakla bekleniyor.