Son dakika – Elazığ'da 4 kişi maden göçüğünde kalmıştı - Yeni gelişme!

Son dakika bilgisine göre Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında yaşanan göçükle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Son dakika – Elazığ'da 4 kişi maden göçüğünde kalmıştı - Yeni gelişme!

Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan facianın ardından Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında daha göçük meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Maden göçüğü altında kalan işçilerin kurtarıldığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan maden faciası sonrası gözler maden ocaklarına çevrilmişti. O facianın yankıları hala sürerken Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında da göçük meydana geldi.

Göçüğün ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekipleri, arama kurtarma ve polis ekiplerinin ulaştığı bildirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Elazığ’daki maden göçüğünde tüm işçilerin kurtarıldığını bildirdi. Konuya ilişkin Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, ‘Kayaönü köyünde saat 10.04’te özel bir şirkete ait krom maden işletmesinde meydana gelen göçük olayında 4 işçi göçük altında kalmış olup, yapılan ilk müdahale neticesinde 3 işçi kurtarılmıştır. 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam etmektedir’ denildi.