Son dakika - Bünyan MHP'ye verildi – Sürpriz aday kim?

Son dakika! Kayseri'de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, heyecanla beklenen aday belirleme sürecinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti yönetiminde olan Bünyan Belediyesi Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye verildi. Peki sürpriz aday kim? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Son dakika - Bünyan MHP'ye verildi – Sürpriz aday kim?

Kayseri’de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kamuoyunun heyecanla beklediği adaylar yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bünyan’da Belediye Başkan adayı çıkartacak mı merak ediliyordu. Edinilen son dakika bilgisine göre Bünyan Belediyesi Cumhur İttifakı kapsamında MHP’ye verildi. Peki MHP’nin Bünyan Belediye Başkan adayı kim? İşte detaylar…

‘Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bünyan’da Belediye Başkan adayı çıkardı mı?’ sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik adayları açıklamış, Bünyan ilçesi için ise AK Parti’den de MHP’den de bir açıklama yapılmamıştı. 

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen aralarında 3 il, 10 büyükşehir ilçe, 42 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere 55 seçim bölgesindeki adaylarını açıkladı.

Son dakika bilgisine göre, Bünyan ilçesi Cumhur İttifakı kapsamında MHP’ye verildi. Buna göre MHP’de Sarız, Özvatan, Pınarbaşı ve Sarıoğlan ilçelerinde mevcut başkanlar ile devam kararı alındı. 

Bünyan ilçesi için belediye başkan aday adayları Aytaç Gezici ve Mehmet Özmen konuşuluyordu.

Son dakika - Bünyan MHP'ye verildi – Sürpriz aday kim?

Ancak Bünyan’ın belediye başkan adayı sürpriz bir gelişmeyle Selahattin Metin oldu.

Konuyla ilgili X platformunda açıklamada bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ‘Kıymetli Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle Cumhur İttifakımızın Bünyan Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Selahattin Metin’i tebrik ediyorum. Bünyanımız’a ve Kayserimiz’e hayırlı olsun. sevdamızBünyan’ ifadelerini kullandı.