SMA'lı bir çocuk için turnuva yapılacak

İncesu'da 100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Kupası, düzenlenecek. Bu turnuva aynı zamanda katılımcıları sosyal sorumluluk bilinciyle bir araya getiriyor. Turnuvada elde edilecek gelirin tamamı, SMA hastası bir çocuğun tedavisi için kullanılacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

SMA'lı bir çocuk için turnuva yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İncesu Kaymakamlığı ve İncesu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. 
İncesu'da düzenlenecek olan 100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Kupası, büyük bir heyecanla bekleniyor.  Organizasyon, İncesu Kaymakamlığı ve İncesu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenleneceği öğrenildi. Turnuvaya katılan her takım için 1500 TL katılım ücreti belirlendi.

Turnuvanın Amacı: SMA Tedavisi İçin Destek Olmak!

Bu özel etkinlikte elde edilecek tüm gelir, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığına sahip bir çocuğun tedavisi için kullanılacak. Katılımcılar, sadece spor alanında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek bu anlamlı etkinliğe destek olmuş olacak.

SMA'lı bir çocuk için turnuva yapılacak

Turnuva Detayları ve Beklenen Yoğun Katılım

100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Kupasına İncesu halkının ve çevre ilçelerden yoğun ilgisi bekleniyor. Turnuva, aynı zamanda voleybol tutkunları ve sosyal sorumluluk sahibi vatandaşları bir araya getirmiş olacak.

İncesu Gençlik Spor İlçe Müdürü Alpaslan İlbağı, turnavaya katılımın 5-15 Ocak tarihleri arasında yapılacağını belirtti. Turnuva, İncesu Spor Salonu'nda yapılacak.