Sizce en iyi transfer hangisi?

Kayserispor'un sezon ortasında yaptığı 3 transferden hangisi daha iyi? Mame Thiam ve Olivier Kemen'in takımdan ayrılmasının ardından, Otobak Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia transfer edilmişti. Bu 3 oyuncu da Beşiktaş maçında forma giymişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Sizce en iyi transfer hangisi?

Kayserispor, devre arasında 3 tane takviye transfer yaptı.

Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılan Mame Thiam ve Olivier Kemen’in yerleri doldu mu? Takımın transfer olan Otobak Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia, Beşiktaş maçında forma giymişti. Ayağının tozuyla ilk maçlarına çıkan oyuncular arasında hangi futbolcunun aralarında en iyisi olduğu konuşuluyor.

Performans olarak taraftar, Mehdi Bourabia’ya tam not verdi. Otobak Shukurov da çok etkili oynamasına rağmen, Duckens Nazon soru işareti bıraktı. Buna sebep olarak da Fransız futbolcunun beklediği pasları alamaması olarak yorumlandı. Aralık ayından bu yana maç eksiği olan Duckens Nazon’dan beklentiler çok yüksek. Özellikle Thiam’ın ayrılmasıyla birlikte forvet hattında büyük bir eksiklik yaşanıyordu. Fransız futbolcunun antrenmanlarda son derece hırslı olduğu gözlenirken, Başakşehir maçında patlama bekleniyor. Beşiktaş maçında forma giyen üçlünün Başakşehir karşısında da ilk 11’de oynayacağı öğrenildi.

Kayserispor’da Anthony Uzodimma sezonu kapatırken, onun dışında Majid Hossiini’nin sakatlığı bulunuyor.