Sivas, Yozgat, Kırıkkale ve Kayseri'de protesto!

Sivas, Yozgat, Kırıkkale ve Kayseri'de terör ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılar protesto edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Sivas, Yozgat, Kırıkkale ve Kayseri'de protesto!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas, Yozgat, Kırıkkale ve Kayseri'de terör ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılar protesto edilerek saldırılar kınandı.

Bu kapsamda Kayseri'de de sağlık çalışanları ve üniversite öğrencileri, Kartal Şehitliği'nde toplandı.

Burada açıklama yapan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Şahin Çalık, Gazze'de katliamların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Geçen hafta ABD'nin Türkiye'deki maşaları terör örgütlerinin alçakça saldırılarında 12 kahraman askerin şehit edildiğini, bu hain saldırıların, siyonist işgalcilerin Anadolu topraklarında emelleri olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirten Çalık, şunları kaydetti:

"Sözde İsrail devletinin bayrağındaki iki mavi çizgi Fırat ve Nil nehirlerini temsil etmekte. Bu iki nehrin arasındaki topraklarda kurulacak devletin de hayali ile yaşamaktadırlar. Vatanımıza yönelik terör faaliyetlerini de bu hayalleriyle desteklemektedirler. Buradan belirtiyoruz ki Fırat ve Nil zalimlere ve işgalcilere, boğuldukları mezardan başka bir şey olmayacaktır."