Sır perdesinin ardında ne var? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç teknik direktörü Çağdaş Atan, transfer yasağına rağmen takımı başarıdan başarıya taşıyor. Genç oyunculara şans verme ve takımın yenilgisiz sürdürülebilirliği ile dikkat çeken Atan'ın, taraftarla olan sevgi bağı çığ gibi büyüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Sır perdesinin ardında ne var? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, teknik direktör Çağdaş Atan ile başarıdan başarıya koşuyor. Genç çalıştırıcıyla taraftar arasındaki sevgi bağı gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Bu durum, son yıllarda ender görünen bir başarı olarak dikkatlerden kaçmıyor. 

Kayserispor'un genç teknik direktörü Çağdaş Atan’a sevgi seli Kayseri sınırlarını aştı. Transfer tahtasının kapalı olmasına rağmen, Atan'ın oyun planı, futbolcularının mükemmel bir şekilde adapte oluşu, tüm Türkiye’nin dilinde. Özellikle genç oyuncuların şans verme cesareti, takımının başarısına olumlu katkı sağlıyor.
Atan, genç yeteneklere güvenerek Kayserispor'u yükseltmeye devam ederken, bu strateji meyvelerini vermeye başladı. Teknik olarak, yönetimle yapılan istişareler, kulüpte aile ortamı oluştururken, her türlü eleştiriye kulak verilmesi de başarının bir sırrı olarak yorumlanıyor. Çekirdek kadroyu koruyan Kayserispor, hem içerde, hem de dışarda rakiplere korku veriyor. Bu da takım hüviyetinin olumlu yönde geliştiği olarak dillendiriliyor. 
Çağdaş Atan'ın en dikkat çekici yaptırımlarından biri de, her futbolcuyu, diğer mevkilerde oynatması oldu. Sezonun ilk 4 haftasında takımın yenilgisiz olarak yoluna devam etmesi, sporseverleri gelecek adına umutlandırıyor. Kapalı Kale Taraftarı da genç çalıştırıcıya büyük destek veriyor. Her iç saha maçında sonuçtan bağımsız bir şekilde Çağdaş Atan'ı tribüne devam eden taraftarlar, sosyal medya hesaplarından genç çalıştırıcıya büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.
Atan, geçtiğimiz haftalarda, takımın daha da güçlenmesi için en az altı mevkie oyuncunun takviye edilmesi yönünde bir açıklama yapmıştı. Atan, takımın geleceği için büyük planlar yaparken, teknik heyetin de uyumu parmak ısırtıyor. 
Taraftarlarına olan sevgisini Sezen Aksu'nun "Ben böyle yürekli, böyle sevgi" şarkısı ile dillendiren Çağdaş Atan, son açıklamasında 1.5 puanlık maç ortalamasını sürdürmek istediklerini dile getirmişti. 

Başarının sırrı bununla da kalmıyor. Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un da takım için yaptıkları fedakarlıklar şu anki başarının gizli mimarları olarak da yorumlanıyor. İkili, el ele, kol kola vererek, takımın başarısı için sürekli fikir birliğine varıyor.