Şimşeksporlu Talha korkuttu! Direğe çarpıp baygınlık geçirdi

Kayseri'de bir amatör maçta yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Kocasinan Şimşeksporlu Talha Özyürek, saha kenarındaki direklere çarparak büyük bir kaza atlattı. Neyse ki korkulan olmadı.

Şimşeksporlu Talha korkuttu! Direğe çarpıp baygınlık geçirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Şimşekspor’un hafta sonu Vali Muammer Güler Stadı’nda karşılaştığı Yahyalıspor maçında yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Şimşeksporlu Talha Özyürek bir pozisyon sonrası kenar direklere çarparak büyük tehlike yaşadı.

Süper Amatör Küme’nin 10. haftasında Pazar günü Kocasinan Şimşekspor, sahasında lider Yahyalıspor’u konuk etti. Zorlu 90 dakikanın 1-1 beraberlikle sonuçlandığı bu müsabakada yaşanan talihsiz olay izleyenleri korkuttu. 

Şimşeksporlu Talha korkuttu! Direğe çarpıp baygınlık geçirdi

Kocasinan Şimşekspor’un genç orta sahası Talha Özyürek, bir pozisyon sonrası saha kenarlarındaki direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle baygınlık geçiren Talha’ya müsabakada görevli olan sağlık görevlisi müdahale ederken, sahaya da ambulans çağırıldı. 

Ambulans ile hastaneye kaldırılan Talha’ya yapılan muayene ve tetkitler sonrası, darbeye bağlı bilinç kaybı ve baygınlık geçirdiği belirtildi. Gerekli tedavi yapıldıktan sonra taburcu edilen Talha’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.