Sigaraya Bir Zam Daha!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile sigaraya beklenen tarihi zam iddiasını açıklamıştı. Bugün sigaraya bir zam daha geldi. Bakın hangi gruba ne kadar zam geldi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sigaraya Bir Zam Daha!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile sigaraya beklenen tarihi zam iddiasını açıklamıştı. Bugün sigaraya bir zam daha geldi.

Sigara fiyatlarına Ocak ayında yapılan zammın ardından, Özgür Aybaş bir zammın daha yapılacağını açıkladı. Aybaş, X platformu üzerinden yaptığı sosyal medya paylaşımı ile 1 Nisan sonrası için yeni zamların beklendiğini belirterek, sigara fiyatlarında ortaya çıkan zam iddiaların 10 TL civarında olacağını açıkladı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği, 3 Nisan tarihinde JTI sigara grubuna zam geldiğini açıkladı. Açıklamalardan sonra en pahalı sigaranın fiyatı 69 TL oldu. Ortalama 9 TL zam yapıldı.

5 Nisan tarihinde de Philip Morris grubuna zam haberi geldi. Yapılan zam oranına göre en pahalı sigara 67 TL iken en ucuz sigara 60 TL oldu. Philip Morris sigara grubuna 5 TL’nin üzerinde zam yapıldı.

Sigaraya Bir Zam Daha!