Şehit ve Gaziler Derneği'nden Mustafa Boydak'a kınama

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, sosyal medyadan Gülten Kışanak ile ilgili paylaşımda bulunan Mustafa Boydak'a kınama mesajı yayımladı.

Şehit ve Gaziler Derneği'nden Mustafa Boydak'a kınama

Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bir paylaşım yapan Boydak Holding eski sahiplerinden Mustafa Boydak anneler gününü kutladığımız günde şehit ailelerinin gazilerin yanında durduğunu göstermesi gerekirken bizleri derinden üzmüştür.

 Mustafa Boydak tarafını  belli etmek adına binlerce askerimizi polisimizi ve güvenlik koruyucularını şehit eden PKK terör örgütünün siyasi uzantısı ve dağ kadrosuna masum insanların çocuklarını tehdit ederek dağa çıkarıp terörist yapan Gülten Kışanak’a  özgürlük istiyor, bir anne olduğunu beyan ederek serbest kalmasını istiyor.

 Mustafa Boydak’a soruyoruz FETÖ terör örgütüne ve PKK lı teröristlere verdiğin desteği  sen askerine polisine şehitlerine gazilerine verdin mi ? Unutma her zaman senin güvenliğini alan, senin hayatta kalman için canlarını veren bu şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde geziyor yaşıyorsundur.

 Güneydoğu da Türkiye  Cumhuriyeti Devleti aleyhine PKK ve FETÖ terör örgütü ile birlikte çalışmışlar.Bunu Mustafa Boydak’ın itiraf ediyor olması tespitlerimizi doğruluyor.

Mustafa boydak’ı bu söylemlerinden dolayı nefretle şiddetle kınıyoruz....”

BOYDAK NE DEDİ?

Mustafa Boydak, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

“Anne annedir her zaman. Hiçbir ayrım yapmadan, amasız, fakatsız birbirimizi sevip saymazsak dünyada daha çok gerilerde kalmaya mahkûm olacağız. Gülten Kışanak da bir annedir. Siyasî tutukluları kadınlardan ve hastalardan başlamak üzere bırakan artık.”

Haber Merkezi