Şehit Doktor Ekrem Karakaya için bir araya geldiler!

6 Temmuz 2022'de Konya Şehir Hastanesi'nde menfur bir saldırıda şehit olan Kardiyolog Dr. Ekrem Karakaya, vefatının 2. yıl dönümünde anıldı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve sağlık personeli, anma töreninde Karakaya'nın mezarına çiçekler bıraktı ve dualar etti. Ayrıntılar Kalseri Anadolu Haber'de...

Şehit Doktor Ekrem Karakaya için bir araya geldiler!

6 Temmuz 2022'de Konya Şehir Hastanesi'nde görevi başında menfur bir silahlı saldırı sonucu şehit düşen Kardiyolog Dr. Ekrem Karakaya, vefatının 2. yıl dönümünde unutulmadı.

Anma töreni Develi'de Karakaya'nın mezarı başında yapılırken, Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, "6 Temmuz 2022 günü Konya Şehir Hastanesi'nde menfur bir silahlı saldırı sonrası görevi başında şehit düşen hemşerimiz Kardiyolog Dr. Ekrem Karakaya'ya vefatının 2. sene-i devriyesinde bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şehit Doktor Ekrem Karakaya için bir araya geldiler!

Anma Töreni Düzenlendi

Anma törenine Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Yusuf Doğan, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Demir, hastane yönetimi, şehidin ailesi ve sevenleri katıldı. Törende mezara çiçekler bırakıldı ve dualar edildi.

Şehit Doktor Ekrem Karakaya için bir araya geldiler!

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan: Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, anma töreninde yaptığı konuşmada, "Menfur bir saldırı sonucu kaybettiğimiz Ekrem kardeşimizi anmak adına bugün burada bir araya geldik. Elim olayın üzerinden 2 yıl geçti. Acısı hala yüreğimizde, kendisini rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın," dedi.

Şehit Doktor Ekrem Karakaya için bir araya geldiler!

Kayseri Anadolu Haber olarak, Şehit Doktor Ekrem Karakaya'ya Allah'tan Rahmet, ailesine ve sevdiklerine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz.