Seçim Sonrası İlk Ziyaret KGC'ye

Anadolu Oto Galericiler Sitesi'nin seçimle Genel Başkanı olan Metin Tuzcuoğlu ve yönetim kurulu ilk ziyaretini Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne (KGC) yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Seçim Sonrası İlk Ziyaret KGC'ye

Anadolu Oto Galericiler Sitesi'nin seçimle Genel Başkanı olan Metin Tuzcuoğlu ve yönetim kurulu ilk ziyaretini Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptı. 

Anadolu Oto Galericiler Sitesi'nin Genel Başkanı Metin Tuzcuoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirerek basın mensuplarına teşekkür etti. Başkan, kavgasız, gürültüsüz bir seçim süreci yaşandığını belirterek, ‘Hizmet yarışının olduğu heyet bir seçim atlattık. Galerici esnafımıza yakışır bir şekilde atlattık. Esnafımız kazandı’ ifadelerini kullandı.

Seçim Sonrası İlk Ziyaret KGC'ye

Tuzcuğlu, bütün şehitlerimize de Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başlayarak İnşallah bundan sonra böyle sıkıntılı kötü haberler duymamayı diliyoruz dedi.

Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Başkan, ‘Güzel bir hizmet yarışıydı. Genç, dinamik bir yönetimle galerici esnafını daha da ileriye götüreceğiz. Esnafımızın desteğiyle bu bayrağı taşımaktan gurur duyuyoruz’ dedi. Tuzcuoğlu, 'Güzel hizmet yarışının olduğu bir seçim atlattık. Buradan hem sizlere teşekkür ediyor hem de bütün galerici esnaflarımıza bizlere oy veren, vermeyen öyle bir ayrımımız hiçbir zaman zaten olmadı. Dediğim gibi güzel bir hizmet yarışıydı. Hepsine teşekkür ediyoruz' dedi. 

Ayrıca, basın mensuplarına teşekkür eden Başkan, ‘Sizler her zaman basın yüzümüz oldunuz. Bu süreçte verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ediyorum. Esnafım adına, şahsım adına hepinize minnettarım’ şeklinde konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 'Tabi ki demokrasilerde seçimlerin her zaman böyle güzel geçmesi gerekiyor. Sonuç itibariyle baktığımızda karşı taraftaki adayın da çok iyi bir mücadele verdiğini bu anlamda galerici esnafının aslında kendi mesleğine sahip çıktığının da bir göstergesi. O yüzden kavgasız, gürültüsüz geçmesi sizin de dediğiniz gibi çok önemli. Burada sizi ağırlamaktan şeref duyuyor, tebrik ediyoruz' dedi.