Savunma hattı SOS veriyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da savunma hattı alt üst oldu. Sarı-Kırmızılılar, ligin en az gol yiyen takımlarından biriyken, Ankaragücü maçında alınan 3-0'lık ağır yenilgi bir anda moralleri bozdu. Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar'ın, defans hattında değişikliğe gitmesi bekleniyor. Majid Hosseini de yaptığı hatalarla saç baş yoldurdu.

Savunma hattı SOS veriyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un defansı SOS veriyor.

Sarı-Kırmızılı takım, son olarak Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sakatların döndüğü rekabetin arttığı Kayserispor, ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen, ikinci yarıda, adeta dağıldı. Üst üste golleri kalesinde bulan Sarı-Kırmızılı takım, bundan önce oynadığı 7 maçta, kalesinde 5 gol görürken, 1 maçta 3 gol birden yemesi moralleri alt üst etti.

Teknik direktör Recep Uçar da, maç bitiminde yaptığı açıklamada ‘Müsabaka, benim için siyah ve beyaz olan iki parça’ yorumunda bulunda.
Takımda Julian Jeanvier’ın sakatlanarak, yerini 32. Dakikada Hosseini’ye bırakması defansın dengesini bozdu. Uzun bir sakatlık sürecinin ardından sahalara oyuna sonradan giren İranlının hazır olmadığı görülürken, üst üste yaptığı hataların faturası da ağır oldu. Hosseini’nin son derece isteksiz, moralsiz ve hata yapması saç baş yoldurdu. 
Teknik direktör Recep Uçar’ın, defans hattında yedeklerde bulunan Dimitrios Kolovetsios’un bulunmasına rağmen, Majid Hosseini’yi tercih etmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Uçar’ın, aynı zamanda Attamah’ın da defansta yaptığı hatalar sonrası Çaykur Rize maç sonrası Ganalı’yı orta alana çekmemesi, savunmada da önemli değişikler yapması bekleniyor.