Şaşırtan 'AVM' kuyruğu

Hafta sonu Kayseri'nin en bilinen AVM'si önünde oluşan kuyruk görenleri şaşırttı. Yola kadar uzanan uzun kuyruk 'Koronavirüsü unuttuk mu?' dedirten cinsten.

Şaşırtan 'AVM' kuyruğu

Havaların da güzel olduğu bu günlerde hafta sonunu gezmeye ayıran vatandaşlar AVM'lere akın etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ateş ölçümleri yapılarak AVM'ye giren vatandaşlar mağazalarda yoğunluk oluştururken vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmemesi de dikkatlerden kaçmadı. AVM önlerinde oluşan uzun kuyruklar görenlere "Koronavirüsü unuttuk mu?" sorusunu sorduruyor.

"Hakkımı helal etmiyorum"

Yoldan geçerken AVM önündeki kuyruğu gören bir vatandaş, "Gözlerime inanamıyorum. Bu ne yoğunluk böyle. Hayır ne var burada bu kadar anlam veremiyorum. Stres atnaya deseniz burada stres atılmaz. Çıksınlar bağlarına bahçelerine öyle atsınlar streslerini. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Hepimizin sağlığını tehlikeye atıyorlar kuralları ihlal ederek. Ben şahsım adına konuşuyorum asla hakkım helal değil bu insanlara." dedi.

"Gidecek bağımız bahçemiz yok"

AVM'ye girmek için sıra bekleyen bir vatandaş ise diğer vatandaşa tepki göstererek, "Hafta içi çalışıyoruz çok yoğun oluyoruz. İhtiyaçlarımız oluyor akşam gelemiyoruz, hafta sonunu bekliyoruz. Arkadaşlarımızla sözleşiyoruz, oturalım diyoruz yakın diye buraya gelebiliyoruz ancak. Kimsenin bize kötü bişey demeye hakkı yok. Ben de insanım gidecek bağım bahçem yok. Stresimi burada atabiliyorum olduğu kadar." şeklinde konuştu.

HABER: SELMA KÖSEDAĞ