Samet Koç, kararını verdi – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor 14 Ekim'de Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Basın Sözcüsü Samet Koç, yeni dönemde devam edip etmeyeceği yönünde kararını verdi. Samet Koç, Kayserispor'da devam edecek mi? Yoksa görevi bırakacak mı? Koç, Kayseri Anadolu Habere özel açıklamada bulundu. 

Samet Koç, kararını verdi – Kayserispor Haberleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da daha önce gelen tepkilerden dolayı istifa edeceğini söyleyen Basın Sözcüsü Samet Koç, Kayseri Anadolu Haber’e özel açıklamada bulundu.
Kendisine yönelik sorulan ‘Görevi bırakacak mısınız?’ sorusuna genç yönetici yanıt verdi. Daha önce transfer tahtası hakkında ‘Ne açılması, kırarız bile’ açıklamasında sürecin uzamasıyla birlikte gelen tepkilerden dolayı Koç, epey bir bunalmıştı. Ardından da yakın çevresine ‘Kayserispor’un transfer tahtası açılsın, görevi bırakacağım. Çok yoruldum ve yıprandım, yeni dönemde olmayacağım’ açılaması yapmıştı.
Koç, Kayserispor’un, Ankaragücü ile deplasmanda oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu maç bitiminde dikkat çeken bir refleksle ‘Bakın buradayım, bir yere gitmiyorum’ ifadelerini kullandı. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Ali Çamlı ve eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz de, Samet Koç’un çok duygusal bir yapısının olduğunu ve geçmiş dönemde gelen tepkilerden dolayı ‘Bırakacağını’ açıkladığı yönünde söylemlerde bulunmuştu.

Koç’un, yeni dönemde de devam etmesi bekleniyor. Kayserispor 14 Ekim Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapacak. Yönetim kurulunun aynı isimlerden oluşması beklenirken, yeni isimlerin dahil olup olmayacağı da merak edilen sorular arasında yer aldı. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa, Kayserispor Kongresi 21 Ekim’de çoğunluğa bakılmaksınız gerçekleşecek. Kayserispor ile ilgili son dakika gelişmelerini Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber detayından elde edebilirsiniz.