'Sahada olan bir teşkilatız' [VİDEO HABER]

AK Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri ziyaretlerini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 'Teşkilatımız sahada olan bir teşkilattır, verilen görevleri layığı ile yapmaktadır.' dedi.

'Sahada olan bir teşkilatız'  [VİDEO HABER]

Dün akşam gerçekleştirilen ziyaretin bazı çevreler tarafından yanlış yorumlara neden olduğunu belirten Çopuroğlu, ziyaretin planlı olmayan rutin çalışmalar kapsamında gerçekleştirildiğini ifade etti. Kayseri’de yönetim kadrolarında herhangi bir değişiklik olmadığını belirten Çopuroğlu, “Sahada olduğumuzun faydasını her atmosferde görüyoruz. Onun içinde çalışmaya devam ediyoruz. Her Bakanımızın geldiğinde Kayserinin ihtiyaçlarını aktarıyoruz diyen İl Başkanı Çopuroğlu, özellikle Sayın Murat Kurum Bakanımızın Kayseri ziyaretlerinde, devam etmekte olan projelerin gidişatı ile alakalı birinci ağızdan kanaatlerini öğrenme şansımız oldu.” dedi.

‘’MİLLETVEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Çopuroğlu, “AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, tüm milletvekillerimiz ne zaman bir program yaparsak harfi ile uyguladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu hafta Cumartesi ve Pazar günü düzenlediğimiz programları sokağa çıkma yasağı nedeni ile iptal ettik. Kadın kolları başkanımız ile Milletvekilimiz Hülya Nergis Hanım tüm programlara katılıyor. Tabi ki hepsini servis etme imkânımız olmuyor. Bu gösteriyor ki, çalışan diri bir teşkilatız. Sahada şu anda biz varız.” ifadelerini kullandı.