ROK'tan Ali Çamlı hakkında skandal sözler!

Televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter hesabı üzerinden Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'yı kastederek yaptığı paylaşım Kayserispor camiasından büyük tepki aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

ROK'tan Ali Çamlı hakkında skandal sözler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yorumcu Kütahyalı attığı tweette, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın Thiam'ın borcunun silinmesi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yalvardığını ifade etti. 

 

Kütahyalı, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı; "GS’li dostlarım dünkü twitimden ötürü bana bozulmuş. Ben gerçeği yazdım. Ali Koç, kulüplerin büyük çoğunluğu üzerinde resmen hegemonya kurmuş bu sene. TFF-Fikstür töreninde bunu herkes gördü. Kayserispor Başkanı, Thiam için kalan borcunun affedilmesi için Ali Koç’a yalvarıyor vs..."

 

Kütahyalı'nın bu paylaşımı Kayserispor taraftarları tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Kayserispor eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz de tepkisiz kalmadı. Tokgöz, Kütahyalı'nın paylaşımına tepki göstererek, "Sen kaybettiğin işini gücünü yalvararak, ağlayarak geri aldığın için herkesi öyle sanıyorsun. Canlı yayında belli olmuştu kimi hegemonyasına aldığı. Kayserispor Başkanlık makamındaki kimse yalvarmaz. TFF seçiminde Ali Koç'a ve diğer kulüplere karşı tek dik duran da Kayserispor'dur. Öğren." ifadelerini kullandı.