Rektör Altun TEKNOFEST İzmir'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, TEKNOFEST İzmir'de ERÜ standını ziyaret etti. Renkli görüntülere sahne olan TEKNOFEST'te ERÜ standı da yoğun ilgi gördü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Rektör Altun TEKNOFEST İzmir'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, TEKNOFEST İzmir'de ERÜ standını ziyaret etti. Renkli görüntülere sahne olan TEKNOFEST'te ERÜ standı da yoğun ilgi gördü. 

Bu yılın son TEKNOFEST'i 'SenGeleceksindiye' temasıyla İzmir Çiğli havalimanında düzenlendi. Bu kapsamda TEKNOFEST İzmir, teknolojinin ve inovasyonun zirvesine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Rektör Altun TEKNOFEST İzmir'de!

Etkinliğin önemli konukları arasında yer alan Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatiih Altun, ERÜ standını ziyaret etti. Renkli ve dinamik atmosferiyle dikkat çeken TEKNOFEST'te Erciyes Üniversitesi'nin standı da büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, üniversitenin teknolojik yeniliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Rektör Altun TEKNOFEST İzmir'de!

Rektör Altun ise etkinlik alanından fotoğraf paylaşarak, "TEKNOFEST2023 İzmir standımızda yerimizi aldık. Dünyanın en büyük teknoloji festivalinin paydaşı olmaktan gurur duyduğumuz TEKNOFEST2023’ün son etabını İzmir’de tamamladık. Festivalde emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST İzmir 1 Ekim itibarıyla sona erdi. Bugüne kadar gelinen süreçte teknoloji meraklıları, öğrenciler ve sektör profesyonelleri bir araya gelerek geleceğin teknolojilerine ışık tutmayı amaçlıyor. ERÜ standı da teknolojiye olan katkılarıyla dikkat çekiyor.