Recep Uçar öve öve bitiremedi – Adım adım A Milli takıma – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar, genç yetenek Bilal Bayazit'in performansını övdü ve onu 2024 Avrupa Şampiyonası için A Milli Takım aday kadrosuna davet edilmeyi hak ettiğini söyledi. Detaylar haberimizde…

Recep Uçar öve öve bitiremedi – Adım adım A Milli takıma – Kayserispor Haberleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un başarılı teknik direktörü Recep Uçar, takımının genç yıldızı Bilal Bayazit’in son haftalardaki etkileyici performansını övdü.

Uçar, özellikle Hatayspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında Bilal'in gösterdiği üstün kurtarışlarına dikkat çekti. ‘Bilal, genç bir yetenek ve son haftalarda en yüksek kurtarış yüzdesine sahip oyunculardan biri’ diyen Uçar, genç oyuncunun performansını takdir ettiğini ve onun 2024 Avrupa Şampiyonası için Milli Takım aday kadrosunda yer almasını umduğunu ifade etti.
Uçar, ‘Bilal genç bir arkadaşımız. Son haftalarda en çok kurtarış yüzdesine sahip olan bir oyuncu. Özellikle Hatayspor, Alanyaspor ve son oynadığımız Kasımpaşa maçlarında önemli kurtarışlar yaptı. Ben buradan kendisini tebrik ediyorum. Umarım gösterdiği performans, bence Milli takımı çalıştıran antrenörlerimiz tarafından yakından takip edildiğini de biliyorum. Önümüzdeki 2024 Avrupa Şampiyonası belki aday kadrosunda olmasını istediğim, hak ettiğini düşündüğüm bir oyuncu, umarım aynı şekilde devam eder’ diye konuştu. 
Kayserispor'un genç yeteneği Bilal’in Milli takım antrenörleri tarafından takip edilmesi taraftarları sevince boğdu.