Recep Uçar istifa etti mi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da 1-0'lık İstanbulspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Recep Uçar'ın istifa ettiği yönündeki iddialar sosyal medya üzerinde dolaştı. Maç sonrası neler yaşandı? Recep Uçar istifa etti mi? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Recep Uçar istifa etti mi? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da teknik direktör Recep Uçar istifa etti mi?

Maç sonunda sosyal medya üzerinden bu iddia gündem oldu. Kayserispor'un başında Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın ayrılmasının ardından göreve gelen Recep Uçar'ın istifa ettiği yönündeki iddialar yanıtını buldu. Maç sonunda alınan 1-0'lık İstanbulspor yenilgisi sonrasında takım tesislere gitti. Sporseverler sosyal medyada çıkan istifa haberlerini büyük bir merakla takip etti. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tesislerde yalnız bırakmadı. Başkan Ali Çamlı ve yönetim kurulu, iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Başkan Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalardan dolayı 100 Bin TL ve 21 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. Maçlara giremeyen Çamlı, İstanbulspor karşılaşmasını kulüp tesislerinden izledi. Teknik direktör Recep Uçar da Galatasaray maçında gördüğü kart ile cezalı duruma düşmüştü. Maçı cezalı olması nedeniyle locadan direktif vererek izleyen Recep Uçar'ın son derece üzgün olduğu gözlendi. Yönetim, Uçar'ın herhangi bir istifa girişiminde bulunmadığı belirtti. 

Recep Uçar, 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettikten sonra ilerleyen günlerde zorlu bir dönemin beklendiğini öngörmüştü. Kayserispor'da son haftalarda yaşanan sakatlıklar, cezalar ve milli takım giden oyunculardan dolayı beklentilere olumlu yanıt verememişti. Ancak, bu hafta Carlos Mane'nin dönecek olması moralleri azda olsa arttırdı.