Recep Uçar'ın Sivasspor maçında B Planı Hazır! Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 7 Ocak Pazar Günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda Sivasspor ile Karşılaşacak. Maç saat kaçta başlayacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu var mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Recep Uçar'ın Sivasspor maçında B Planı Hazır! Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Anadolu derbisinde Sivasspor’u konuk edecek.
Toplamda 7 maçlık muhteşem performansın ardından Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarında alınan yenilgiler, moralleri bozsa da Sarı-Kırmızılı takım taraftar desteğini arkasına alarak, yeni bir sayfa açmak istiyor. 

Eksikler can sıkıyor

Lionel Carole ve Anthony Uzodimma'nın sakatlıkları devam ederken, Oliveir Kemen'in takımdan ayrılması ve milli takımlara giden Majid Hosseini, Julian Jeanvier ve Carlos Mane'nin eksikliği, Kayserispor'u zorlu bir süreçle karşı karşıya bıraktı.

Recep Uçar, nasıl bir yol haritası izleyecek?

Bu durum en çokta teknik direktör Recep Uçar’ı düşündürüyor. Toplamda 5 eksik oyuncunun bulunduğu bir ortamda Uçar’ın nasıl bir taktik anlayışı benimseyeceği konusunda merak konusu oldu. Kayserispor, bu zorlu süreci atlatarak erteleme maçına moralli çıkmayı hedefliyor.

Kayserispor en zorlu viraja girdi

7 Ocak Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 13:30'da oynanacak olan Sivasspor maçının ardından, Kayserispor 10 Ocak Pazar günü Karagümrük ile erteleme maçına çıkacak. Ardından 15 Ocak'ta deplasmanda Galatasaray'la mücadele edecek olan ekip, 18 Ocak'ta Kayseri'de Gençlerbirliği ile Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

İç sahada mükemmel performans!

Sarı-Kırmızılı takım, ligin ilk yarının son haftasında taraftarına güzel bir sonuçla veda etmek istiyor. Teknik direktör Recep Uçar'ın yönetiminde Kayserispor’un nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Futbolseverler, bu zorlu mücadeleyi RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda heyecanla bekliyor. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta, sadece Fenerbahçe maçında yenilgi aldı.