Recep Uçar'ın Çaykur Rizespor Planı! Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi antrenmanlarını tamamladı. Sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Sarı-Kırmızılılar, taraftar desteğiyle 3 puan peşinde. Portekizli yıldız Miguel Cardoso'nun dönüşüyle moral bulan ekip, Teknik Direktör Recep Uçar liderliğinde galibiyet için sahaya çıkacak. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde… 

Recep Uçar'ın Çaykur Rizespor Planı! Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in heyecan dolu karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak.

Sarı-Kırmızılılar, maçın hazırlıklarını tamamlayarak, evinde 3 puan hedefliyor. Bu zorlu mücadele için geri sayım başladı, nefesler tutuldu. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Kayserispor'da tek hedef: mutlak 3 puan. Bu hedef doğrultusunda sıkı bir antrenman programını geride bırakan Sarı-Kırmızılı ekip, taraftarının desteğiyle güçlü rakibini mağlup etmeyi amaçlıyor.
Son galibiyetini 4 hafta önce Gaziantep FK maçında alan Kayserispor, geride kalan 3 haftada sadece 1 puan alabilmişti. Son oynadığı Ankaragücü maçında sahadan 3-0 gibi farklı bir yenilgiyle ayrılan Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. 
Kayserispor'un başarılı hücum oyuncusu Miguel Cardoso'nun sakatlıktan kurtulması motivasyonu arttırdı. Portekizli futbolcunun sahalara dönüşü, Sarı-Kırmızılıların ofansif gücüne büyük katkı sağlayacak.
Teknik Direktör Recep Uçar, futbolcularını hata yapmamaları konusunda defalarca uyardı. Uçar'ın, Ankaragücü maçından farklı bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Özellikle defans ve orta saha mevkilerinde önemli rotasyonlar yapması gündemde.Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu kritik maçta takımlarını doksan dakika boyunca destekleyecek. 
Kayserispor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 21 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşmada Burak Şeker düdük çalacak.