Recep Uçar'ı kutlayan ilk isim kim oldu? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un yeni hocası Recep Uçar oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, Uçar hakkında ilk kutlayan isim oldu.  Tokgöz, Recep Uçar hakkında neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Recep Uçar'ı kutlayan ilk isim kim oldu? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Recep Uçar'ın olmasıyla birlikte tebrik mesajları yayımlanıyor. Uçar’ın gelmesiyle birlikte teknik direktör problemi çözüm buldu. Çağdaş Atan, sürpriz bir şekilde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımdan ayrıldığını duyurmuştu. 
Kayserispor’a verdiği desteklerle gönüllerde taht kuran eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, yeni teknik direktör Recep Uçar'ı kutlayan ilk isim oldu.  
Tokgöz, "Hoşgeldin Recep Uçar, Kayserispor'un bir handır. Bu büyük hanın kapıları sana sonuna kadar açıldı hocam. Hayırlı uğurlu olsun, 3 puanın bol olsun, Allah yolumuzu açık etsin" dedi.Mustafa Tokgöz'ün samimi kutlamaları da takdirle karşılandı. 

Recep Uçar'ı kutlayan ilk isim kim oldu? Kayserispor Haberleri

Ümraniyespor’u Süper Lig’e taşıyan, ardından da küme düşüren Recep Uçar Kayserispor’da başarılı olur mu, olmaz mı? Bu soru taraftarın en büyük merak konusu oldu.