Belli oldu - Transfer tahtası hangi gün açılıyor? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da geriyim sayım başladı, nefesler tutuldu. 601 gündür kapalı olan transfer tahtasının hangi gün açılacağı netlik kazandı. Sarı-Kırmızılı takım, TFF'ye başvurdu ve yeni transferler için heyecanlı günler başlıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Belli oldu - Transfer tahtası hangi gün açılıyor? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, uzun zamandır gündemden düşmeyen transfer tahtasının hangi gün açılacağı belli oldu. Uzun bir bekleyişin ardından transfer tahtasını açılıyor. Davalı dosyaların yüzde 99’u temizlendi, bir bölümün de yeniden yapılandırılması sürecinde önemli bir aşamaya gelindi. Kayserispor, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuruyu yapmaya hazırlanıyor. Ön protokol aşaması olan transferlerin resmi sözleşmelere tamamlanacağı belirtiliyor.

Taraftarı heyecan sardı

Toplamda 601 gündür transfer yasağı bulunan Kayserispor’da heyecan dorukta. Taraftarları için umut dolu gün ne zaman? Takıma gönül veren sporseverler, nefeslerini tuttu ve tranfserin açılacağı günü büyük bir merakla bekliyor. Kulüp hesaplarının, finansal politikaların ve davalı dosyaların talep edilmesi veya yeniden yapılandırılması konusunda önemli adımlar atıldığını açıkladı. Bu gelişmelerin ardından kulüp transfer yasağının kaldırılması için TFF'ye başvurulacak ve beklenen transferlerin ön protokolleri resmi sözleşmelere dönüştürülecek. Transferin Salı günü açılması bekleniyor. 

Yeni oyuncular ile toplu sözleşme yapılacak

Kayserispor'un transferde hangi isimlere imza attığı merak konusu olmaya devam ederken, kulüp yönetimi taraftarlara heyecan verici bir sezon sunuyor. Transferin açılmasıyla birlikte, Sarı-Kırmızılıların kadrosuna katacağı yeni oyuncular ve takımın geleceği için atılacak adımlar merakla beklenirken, toplu sözleşme yapılacağı ileri sürüldü.

Transferde hareketli hafta başlıyor

Kayserispor'un bu transfer sürecinin nasıl gerçekleşeceği ve hangi oyuncuların kadrosuna katılacağı, futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Salı gününe kadar olan süreçte kulüp, önemli bir dönüm noktası gelirken, futbol dünyasındaki bu kesintiyi izlemeye devam edecek. Şu ana kadar Julian Jeanvier ve Onurcan Piri ile el sıkıştı. Hasan Ali Kaldırım ile de prensip anlaşmasına varıldığı konuşuluyor. Futbol Direktörü Murat Duman’ın, transfer için yoğun bir mesai yaptığı ve kulübün ekonomisine ve yapısına uygun oyuncuların alınacağı de gelen bilgiler arasında yer aldı. Birinci transfer tescil dönemi 15 Eylül Cuma günü sona erecek. Bundan önce 3 transfer dönemini boş geçen Kayserispor, en son 18 Ocak 2022 Salı günü Andrea Bertolacci, Abdulkadir Parmak, Mert Çetin ve Arif Kocaman'a imza attırmıştı.

Diğer yandan Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşma sağlayan teknik direktör Recep Uçar'ın da onayı alındıktan sonra transfere yön verileceği de öğrenildi. Uçar, Pazartasi günü takımın başına geçerek, ilk antrenmanını yaptıracak. Kayserispor ile alakalı doğru ve son dakika gelişmelerini Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinden takip edebilirsiniz...