Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne Yeni İsim Önerisi

Ekim ayında açılması planlanan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi için isim önerisi geldi. CHP Kayseri Milletvekili öneride bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne Yeni İsim Önerisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinin yapımı tamamlanırken yeni bir isim önerisi de geldi.

Maliyeti 1 milyar lirayı geçen, 1 milyon 260 bin metrekarelik yapının, ekim ayı sonunda vatandaşların hizmetine sunulması planlandı. Millet Bahçesi açılışı Cumhuriyet’in 100. Yılına denk geldi.

Millet Bahçesine Recep Tayyip Erdoğan ismi verildi. Açılışın, Cumhuriyet’in 100. Yılına denk gelmesiyle CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, açılacak olan 'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi' isminin '100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi' olarak değiştirilmesini önerdi. Aşkın Genç, önerisini X isimli sosyal medya platformundan duyurdu.

Kayseri Millet Bahçesi'ne Yeni İsim Önerisi

Genç; ‘Kayseri kamuoyuna açık çağrıda bulunuyorum, Bu hafta Kayseri’de açılacak Millet Bahçesinin adı 100. YIL CUMHURİYET MİLLET BAHÇESİ olsun. Hem geçmişimize saygımızı gösterelim hem de geleceğimize bir miras bırakalım. 100. yılda bir kez daha söylüyoruz; Yaşasın Cumhuriyet.’ paylaşımında bulundu.