Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü: İftara ne pişirsem?
1 Mart 2025 tarihi itibariyle Ramazan heyecanı başladı. Ramazan, hanımların 'İftara ne pişirsem?' telaşını da beraberinde getirdi. Biz de sizler için işinizi kolaylaştıracak menüler hazırladık. 23. gün iftar menüsü için detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…
Acılı ezme: Zeytinyağı, taze sıkılmış limon suyu, acı biber ve nar ekşisiyle kebap sofralarının vazgeçilmez tadı olan acılı ezme, en sevilen mezelerin başında geliyor.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Kayseri Anadolu Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.