Ramazan Bayramı'nda eczaneler kapalı mı?

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nda alışveriş merkezleri, hastane, kargolar ve bankalar gibi yerler kapalı olacak. Kayserili vatandaşlar ilaç ve vitamin ihtiyaçlarını karşıladıkları eczanelerin Ramazan Bayramı'nda kapalı olup olmayacağını merak ediyor. Ramazan Bayramı'nda eczaneler kapalı olacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Ramazan Bayramı'nda eczaneler kapalı mı?

Kayseri’de Ramazan Bayramı’nda hastane, kargo ve bankalar gibi yerler kapalı olacak. Kayserili vatandaşlar eczanelerinde bayramda kapalı olup olmadığını merak ediyor. İşte detaylar..

Ramazan Bayramı için hazırlıklar sürüyor. Ramazan Bayramına çok az bir süre kaldı. Kayserili vatandaşlar ilaç ve vitamin gibi ihtiyaçlarını karşıladıkları eczanelerin Ramazan Bayramı mesai saatlerini sizin için derledik.

Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlayıp 12 Nisan’da sona erecek. Ramazan Bayramı’nın arefesi 9 Nisan’da başlıyor olacak. Kayseri’de eczaneler, Kayseri Eczacı Odası’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre 9 Nisan Salı günü (Arefe) tam gün kapalı olacak.

Ramazan Bayramı'nda eczaneler kapalı mı?

Söz konusu paylaşımda eczaneler 9 Nisan Salı günü (Arefe) tam gün kapalı olurken o gün sadece nöbetçi eczaneler hizmet vereceği belirtildi. İlçelerde de Kayseri Eczacı Odası temsilcilikleri tarafından belirlenen uygulamalar geçerli olacak.

Kayseri Eczacı Odası sosyal medya paylaşımında ise 8 Nisan Pazartesi günü ve 13 Nisan Cumartesi günleri arasında tüm eczaneler için normal mesai saatleri uygulanacak. (08.30 – 17.30)