Bayramdan önce ödemeler yatacak mı?

Ramazan Bayramı'na çok az bir zaman kaldı. Kayserili vatandaşlar bayram öncesi memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak araştırıyor. Ödemeler bayram öncesi yapılacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Bayramdan önce ödemeler yatacak mı?

Ramazan Bayramı 10 Nisan tarihinde başlayacak. Kayserili vatandaşlar Ramazan Bayramı hazırlıkları için harcamalara başladı. Memur ve emekli maaşlarının ne zaman yatacağı vatandaşlar arasında merak konusu oldu. İşte detaylar…

Bayram için harcama yapmayı planlayan vatandaşlar maaş ödemelerini almak için gün sayıyor. Geçtiğimiz sene memur ve emekli maaşları Ramazan ve Kurban Bayramından önce hesaplara yatırılmıştı.

Ramazan Bayramı geçtiğimiz sene 21 – 23 Nisan tarihleri arasındaydı. SSK emeklilerine maaş ödemesi 14 – 16 Nisan tarihinde yapıldığından Kayserili vatandaşlar bayram harcamalarını kolaylık ile gerçekleştirmişti.

Bayramdan önce ödemeler yatacak mı?

'Zamanında ödeme sağlanacak'

Bu yıl ise memur ve emekli maaş ödemeleri bayramdan önce yatırılmayacak. Memur maaşları her zaman olduğu gibi ayın 15’inde hesaplara geçecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nün ilgili birimlere gönderdiği genelgede ‘Banka hesaplarına aktarılan maaş ve ücretlerin, ilgili bankalarca personele her ay olduğu gibi zamanında ödenmesi sağlanacaktır’ açıklamaları yer aldı.