PROTOKOLDEN '15 GÜN' MESAJI

Haber: Şeref KAHRAMAN – Kayseri'de korona virüs vakalarının artması ve hastanelerde kırmızı alarmın verilmesinin ardından protokol de vatandaşlara 15 gün evde kalmaları konusunda çağrıda bulunup, SMS ile uyarılar yapıyor.

PROTOKOLDEN '15 GÜN' MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayısının en çok artan iller arasında olduğunu söylediği Kayseri’de korona virüs kırmızı alarm verdi. Şehir Hastanesi’nde sadece bir ayda 7 binin üzerinde covid-19 testi pozitif çıkan ve durumu ağır olan hastanın yatışı yapıldığı, diğer hastanelerde de bütün önlemlerin alındığı öğrenildi.

Başta Vali Şehmus Günaydın olmak üzere tüm Kayseri protokolü de vatandaşlara 15 gün evde kalmaları konusunda çağrıda bulunup, SMS ile uyarılar yapıyor. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın imzası ile cep telefonlarına gönderilen kısa mesajda, “Sağlığınız bizim için çok önemli. Lütfen zorunlu olmadıklar 15 gün boyunca dışarıya çıkmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Beraber başaralım” denildi.

Aynı şekilde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve metropol ilçe başkanları da vatandaşları ‘gerekmedikçe 15 gün evden çıkmıyoruz Kayseri’ sloganı ile uyarıyor.