Prosinecki: 'Havlu atmadık'

Kayserispor-Ankaragücü maçı sonrasında açıklamada bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki 'Havlu atmıyoruz. Kayserispor savaşacak. Kimsenin şüphesi olmasın.' dedi.

Prosinecki: 'Havlu atmadık'

Süper Lig'in 19. haftasındaki 1-1 biten Hes Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Prosinecki şunları söyledi:

“GENEL ANLAMDA İYİYDİK”

“Emre Demir iyi bir oyuncu, biz ona güveniyoruz. Tabi ki her oyuncu hata yapar, top kaybı olmuştur. Ama bu şu anda çok konuşulacak bir şey yok. Biz ekip olarak iyiydik, takım halinde çok iyi mücadele ediyorduk. Bugün aslında Dje ve Hasan Hüseyin gibi oyunculardan mahrumduk. Oyuncularımız eksik olmasına rağmen iyi bir oyun çıkardık, Emre de iyi oynayanlardan biriydi. Çok genç bir futbolcu, yaşına göre gerçekten sahada sırıtan bir oyuncu değil. Genel anlamda iyiydik.”

“YENİ OYUNCU DÜŞÜNCEMİZ YOK”

“Yeni oyuncu alalım gibi bir düşünce içinde değiliz. Zaten yeterince yeni oyuncu aldık. Yeterince iyi bir takımımız var, belki de en büyük sıkıntı biraz genç olması takımın; adaptasyon ve takımın parçası olma durumlarında biraz zaman lazım. Şu an ağlanacak, bahane bulacak zaman değil. Havlu falan atmadık, biz ligdeyiz. Bahane bulacak bir durumumuz yok, iyi oynadık, iyi bir takımımız var. Bu takım gerçekten iyiye gidiyor ve çok daha iyi sonuçlar alacak.”

Haber Merkezi