Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Develi, Talas… Kayserililer dikkat- Gelmez gelmez dedik geliyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri hava durumu tahmininde hafta sonu detayı dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Develi, Talas… Kayserililer dikkat- Gelmez gelmez dedik geliyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri 5 günlük hava durumu tahmininde yer alan hafta sonu detayı dikkat çekti. Haftalardır beklenen kar bu raporda yayımlandı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili ve ilçelerinde bu hafta için değişken hava koşulları yönünde tahmin yaptı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Çarşamba gününe kadar az bulutlu seyreden hava durumu Perşembe günü yerini çok bulutlu havalara bırakıyor. Perşembe günü birçok yerde çok bulut gözlenirken Pınarbaşı, Sarız ve Tomarza’da karla karışık yağmur bekleniyor.

Cuma gününe bakıldığında ise Kocasinan ve Melikgazi’de yağmurlu hava hâkim olurken Kayseri’nin diğer ilçelerinde karla karışık yağmurun olduğu dikkatlerden kaçmadı. Cumartesi ve Pazar günü de bu durumun devam edeceği öngörülüyor.

Meteoroloji uzmanları Kayseri’deki vatandaşların, hafta boyunca hava durumunu dikkatle takip etmesini ve olası değişikliklere karşı hazırlıklı olmalarını öneriyor.

Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Develi, Talas… Kayserililer dikkat- Gelmez gelmez dedik geliyor!Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Develi, Talas… Kayserililer dikkat- Gelmez gelmez dedik geliyor!Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Develi, Talas… Kayserililer dikkat- Gelmez gelmez dedik geliyor!