Bugün Tramvay Ücretsiz!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bugün gerçekleşecek Kayserispor - Fenerbahçe maçı için tramvay seferlerini ücretsiz yaptı. Maç saatleri ve detaylar Kayseri Haberimizde…

Bugün Tramvay Ücretsiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de futbol heyecanı zirvede!

Son 7 maçın 6’sında galip gelen, 1’inde de barebere kalarak, son 10 yılın en başarılı dönemini yaşayan Kayserispor, bugün Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün Kayserispor - Fenerbahçe maç için tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını söyledi. Futbolseverler, 14:30 - 20:30 saatleri arasında Passolig kartlarını göstererek maça ücretsiz ulaşım sağlayabilecek.
Maçın başlama saati 17:00 olarak belirlendi. Taraftarların maça yoğun göstermesi bekleniyor. Evinde bu sezon yenilmeyen, aynı şekilde deplasmanda mağlup olmayan iki takımın mücadelesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Haydi Kayserispor’um sana galibiyet yakışır. Bugün şehrin kalbinde Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı kırmızı sevdamız Mondihome Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız bu önemli karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyorum’ ifadelerini kullanarak takıma destek mesajı verdi.