Pınarbaşı ilçesinde sular durulmuyor! Baki Ersoy: Sabaha kadar buradayız

Pınarbaşı ilçesinde sular durulmuyor... CHP'li bazı sandık görevlilerinin 3 adet mühürsüz oy torbasını değiştirdiği iddiası ortaya atılmış, MHP milletvekili Baki Ersoy olaya tepki göstererek müdahale etmişti. Baki Ersoy, Pınarbaşı ilçesinden fotoğraf paylaşarak, seçimi kazandıklarını ve yetkisi olmayan kişilerin tespit edilerek itiraz ettiklerini duyurdu. Detaylar haberimizde...

Pınarbaşı ilçesinde sular durulmuyor! Baki Ersoy: Sabaha kadar buradayız

Kayseri Pınarbaşı ilçesinde şuana kadar resmi olmayan verilere göre CHP'den Deniz Yağan, yüzde 36.03 ile birinci, Cumhur İttifakı'ndan MHP'li Menduh Uzunluoğlu ise yüzde 29.76 ile ikinci sırada yer alıyor. 

Ancak MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı İlçesi'nden fotoğraf paylaşarak seçimi kazandıklarını belirtti. Ersoy, mühürsüz olarak torbaları içeri sokmak isteyen ve birleştirme tutanaklarını yetkisi olmayan kişilerin düzenlediğini ifade ederek, "Sevdamız Pınarbaşı’mızda yüzler gülüyor, seçimi kazandığımızı tüm kamuoyuna açıklıyorum.
İlçe seçim kurulunda mühürsüz olarak torbaları içeri sokmak kaydıyla, sandık görevlilerinin elinden torbaları alarak değiştirerek, birleştirme tutanaklarını kafalarına göre düzenleyen yetkisi olmayan şahıslar tespit edilerek gerekli itirazlar yapılmıştır.
Yok öyle haksız, hukuksuz olarak seçim kazanmak beyler..!
Demokrasiye saygı duyduğumuzu belirtir kazandığımız seçimi bir takım oyunlarla kaybetmeyeceğimizi bildiririm.
Sabaha kadar buradayız.
Hayırlı olsun Pınarbaşı’m…" 
ifadelerini kullandı.

Pınarbaşı ilçesinde sular durulmuyor! Baki Ersoy: Sabaha kadar buradayız