Pazar Gününe Dikkat! - Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazar gününe dikkat çekti. Tüm Türkiye'yi uyaran Meteoroloji, hava sıcaklıkları ile ilgili detaylı açıklamalar verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Pazar Gününe Dikkat! - Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Ocak Pazar gününe dikkat çekti. Tüm Türkiye’yi uyaran Meteoroloji, hava sıcaklıkları ile ilgili detaylı açıklamalar verdi.

Ülke genelinde etkili olması beklenen soğuk hava dalgasının kuzeyden ülkemize doğru ilerleyerek hava sıcaklıklarını düşürmesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre hava sıcaklığı mevsim normallerini seyrederken 14 Ocak tarihinin yeni yılın en soğuk günü olması bekleniyor.

Uzmanlar, ülke genelini etkisi altına alması beklenen soğuğun, Doğu Anadolu bölgesinde yoğun hissedileceği ve bölgede yoğun kar yağışı olabileceği yönünde uyarıda bulundu.
Karadeniz bölgesinde ise yüksek kesimlerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Kayseri’de ise Pazar günü hava durumunun en düşük -8 derece olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın da 4 derece olması bekleniyor. Kayseri'de kar yağışı görünmezken sisli ve soğuk bir pazar günü olacak. Meteorolojinin hava tahmin raporunu yayınlaması ardından meteoroloji uzmanları olumsuz hava şartlarına karşı önlem alınması ve vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.