Kayseri'ye yılın ilk karı yağdı

Kayseri merkez ve bazı bölgelerine 2024 yılının ilk karı yağdı. Kar yağışı nedeniyle Kayseri'de hava sıcaklıkları da düştü. Peki, Kar yağışı devam edecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'ye yılın ilk karı yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin merkezine ve bazı bölgelerine öğlen saatlerinde kar yağışı başladı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için hava sıcaklığının -1 derece ile 7 derece arasında değişeceğini ve sıcaklığın öğlen saatlerinde 7 dereceye çıkıp ardından kar yağışının olabileceğini aktarmıştı.

Akşam saatlerinde ise kar yağışı yerini çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yine gece saatlerinde hava sıcaklığının da -1 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Kentte en yüksek rüzgar hızı 33 km/sa olarak öğle saatlerinde görülüyor. 

Kar yağışı Kayserililerin yüzünü güldürdü

Karın bu yıl geç yağmasından ötürü bugün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, Kayserililerin de yüzünü güldürdü. Belediyeler ise kar yağışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına 7 bin 500 ton tuzu hazırda bekletiyor.

Özellikle Erciyes Dağı’nda aralıksız devam eden kar yağışından dolayı vatandaş Erciyes Kayak Merkezi’ne adeta akın etti. Kayak severler gece gündüz demeden kesintisiz kayak yapma imkanı buluyor.