Paul Onuachu'yu kim tutacak?

Kayserispor'da, Trabzonspor hazırlıkları devam ediyor. Karadeniz temsilcisinin 2,01'lik dev futbolcusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönüyor. Kamerunluyu hangi oyuncunun tutacağı ve performansı merak ediliyor. 

Paul Onuachu'yu kim tutacak?

Kayserispor, 33. Hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak.

Karadeniz temsilcisini Trabzon’da oynanan maçta 1-0 mağlup eden Sarı-Kırmızılı takım, aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Karşılaşmanın 82. Dakikasında oyuna sonradan dahil olan Kamerunlu, usta işi bir kafa vuruşu ile takımına altın değerinde 3 puan kazandırmıştı. Zorlu maçta Trabzonspor’un dev ismi Paul Onuachu’ya, Majid Hosseini’ye adım attırmamıştı. Bu hafta Paul Onuachu, 50 günlük sakatlığın ardından yeniden yeşil sahalara dönüyor. 2,01 m boyundaki Kamerunlu’yu, kimin durduracağı merak ediliyor.

Paul Onuachu'yu kim tutacak?

Majid Hosseini adım attırmamıştı

İranlı futbolcu Hosseini, sakatlığından dolayı yaklaşık 4 aydır yeşil sahalardan uzak kaldı. Bu hafta da oynamayacak olan Majid Hosseini’nin yerine yüksek ihtimalle Dimitrios Kolovetsios’un şans bulması bekleniyor. Yunan stoperin Onuachu karşısındaki performansı merak ediliyor. Kolovetsios’un, yavaş ve eski formundan uzak kalması, Julian Jeanvier’in de sakat olması teknik direktör Burak Yılmaz’ı düşündürüyor.

Paul Onuachu, bu sezon Kayserispor formasıyla 17 maçta 9 gol atarken, 3 de asist yaptı.