Özkırış ve Arıkan'a 'Cübbeli Ahmet' şoku!

Yerel seçimlerde artık son düzlüğe girildi. Bu pazar seçmenler sandık başına giderek yeni dönemi başlatacak. Bu sırada gündemde olan Cübbeli Ahmet'in yaptığı açıklama da Kayserili seçmenin aklına büyükşehir belediye başkan adayları Abdullah Özkırış ve Mahmut Arıkan'ı getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Özkırış ve Arıkan'a 'Cübbeli Ahmet' şoku!

Önümüzdeki pazar günü Kayserili seçmenler sandık başına gidecek. Heyecanın dorukta yaşandığı yerel seçimler ülke gündemini korurken son dönemde yaptığı açıklamalarla konuşulan Cübbeli Ahmet'in tartışma yaratan sözleri akıllara büyükşehir belediye başkan adayları Abdullah Özkırış ve Mahmut Arıkan'ı getirdi. 

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü en son İsmailağa Cemaati ile yaşadığı kavga ile gündeme gelmiş ve cemaatten ayrılmıştı. Cübbeli Ahmet son yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

Özkırış ve Arıkan'a 'Cübbeli Ahmet' şoku!

Cübbeli Ahmet vidosunda Cumhur İttifakı hariç diğer partilere oy vermenin caiz olmadığını iddia etti.

Cübbeli Ahmet şunları söyledi: ''Bunlara mı teslim edelim yani. Onun için mecburen fıkıaha göre konuşuyorum. Ehveni şerin tercih olunması vaciptir. Vaciptir ne demek başka çıkarın yok, mecbursun. Bunu yapmadığı anda günahkar olur.

Şu anda Cumhur İttifakı'nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir. Bunlar mesuldür. Günahkar olur ve azaba gider. Sana ne bu işlerden diyemezsin. Ben adama vacibini, günahını anlatmak zorundayım.''