Özkırış'tan Hayvanlara Özel Proje

Kayseri Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özkırış' şehirde başıboş dolaşan köpekler için hem vatandaşların hem de köpeklerin mutlu olacağı bir proje hazırlayacaklarını dile getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Özkırış'tan Hayvanlara Özel Proje

Kayseri Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özkırış, şehirde başıboş gezen köpeklerin, şehirde yaşayan insanlar için güvenliğinin sağlanması adına kapsamlı bir proje hazırlığında olduklarını ifade etti.

Artan başıboş köpek sayısı ve Kayseri halkının güvenlik endişesi sorunun çözümü için harekete geçen Abdullah Özkırış, 'Başkanlık dönemimizde başıboş köpek sorununa köklü bir çözüm getireceğiz. Hem vatandaşlarımızın güvenliği hem de hayvan hakları göz önünde bulundurularak etkili bir strateji uygulayacağız' dedi.

Özkırış’ın liderliğindeki belediye yönetimi, başıboş köpeklerin toplanması, kısırlaştırılması ve barınaklarda bakımının sağlanması gibi önlemleri içeren kapsamlı bir programı hayata geçirecek. Ayrıca, köpek sahiplendirme kampanyaları düzenleyerek, sokak hayvanlarının daha iyi bir yaşam şansı bulmasını sağlayacaklar.

 Abdullah Özkırış’ın başıboş köpek sorununu çözmek için ortaya koyduğu bu proje, şehrin daha güvenli ve insan odaklı bir yer haline gelmesine katkı sağlayacak. Kayseri halkı, Özkırış’ın liderliğindeki belediye yönetiminin şehirdeki sorunlara etkili çözümler getireceğine olan güvenlerini dile getiriyor.