Özhaseki kardeşimdir

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, katıldığı televizyon programında Ankara seçiminin Mehmet Özhaseki aday gösterildiği için kaybedildiğini açıklamış ve tepkilerin odağı olmuştu. Melih Gökçek, bugün ise ' Özhaseki kardeşimdir. Partimde fitneye neden olamam' diyerek Özhaseki'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Özhaseki kardeşimdir

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili partisine yönelik eleştirilerde bulunmuş,  partisinin seçimleri hatasından kaybettiğini ve Mehmet Özhaseki'ye zamanında uyarı yaptığını söylemişti.

Gökçek 2 gün önce şu sözlerle Ankara’yı kaybetme nedenlerini açıklamıştı:

"Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım. Özhaseki aday oldu kendisine de söyledim, 7 puan geridesin dedim. 6 tane öneride bulundum, bunları yaparsan toplamı 15 puan dedim. Sadece 4'ünü alsan bile öne geçersin dedim. Ağzı kulaklarına vardı ama dediğimi yapmadı"

Melih Gökçek bugün ise twitter Mehmet Özhaseki’nin seçimleri kaybetmesinin nedenini ‘anketçi’ye bağladı ve Özhaseki’yi Ak Parti Genel Merkezi’nde ziyaret edeceğini açıkladı.

ZİYARET EDECEĞİM

Melih Gökçek Özhaseki kardeşimdir diyerek şu tweeti attı:

"Ben AK Parti'me zarar veremem, fitneye de neden olamam. Recep Tayyip Erdoğan ve onun kurduğu parti sadece Türkiye'nin değil tüm dünya müslümanlarının ve mazlumların ümididir. Özhaseki kardeşimdir. Bugün yarın genel merkeze kendini ziyarete gideceğim."

ÖZHASEKİ 30 YILLIK ARKADAŞIM…

31     Mart seçimlerinin neden kaybedildiği yönünde ise şu açıklamaları yaptı:

 

1-      “Sol medya benim bir TV konuşmam üzerine benim Mehmet Özhaseki’yi Ankara seçimleri dolayısıyla suçladığım yorumu yapıp aramızı açmağa çalışmış… Özhasekı’nin aday oluşuna hiçbir zaman karşı çıkmadığım gibi, elimden gelen her türlü desteği yaptım. Özhaseki 30 yıllık arkadaşım…”

2-      “Benim seçim sırasında Özhaseki’ye desteğimi engellemeye çalışan ve seçim kampanyasını ters yönlendiren kişi, şu anda Ak Partimizden kovulan ve bir muhalefet partisine danışmanlık yapan anketçidir. Ben seçimin son gününe kadar Özhaseki’yi destekleyip oy istedim.”