Özhaseki ile telefon bağlantısı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun proje tanıtımı programına telefon ile canlı bağlandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Özhaseki ile telefon bağlantısı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu başkan olduğu dönemde ve önümüzdeki 5 yıl içinde hayata geçireceği projeleri tanıtmak için bir program düzenledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de programa telefon ile bağlandı.

Özhaseki ile telefon bağlantısı!

Konuşmasının başında 6 Şubat depremlerin değinen Bakan Özhaseki, 'Deprem bölgesinde yaralarımızı sardık. Tüm mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza ulaştık. Allah tekrarını göstermesin' dedi.

Palancıoğlu'na başarılar dileyen Özhaseki, 'Çok güçlü bir ekibimiz var. Başkanımız Mustafa Palancıoğlu'nun Yeni döneme çok daha güzel bir şekilde imza atacağına eminim. Kendisine başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

21 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'ye gelerek miting yapacağını hatırlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yarın cumhurbaşkanımız geliyor. Kayserililerin Cumhurbaşkanımızı bağrına basacağına eminim. Tüm hemşehrilerimizi meydana bekliyorum' diye konuştu.