Özhaseki'den anlayış çağrısı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, anlayış çağrısında bulundu. Peki Özhaseki kimden, neden anlayış istedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de..

Özhaseki'den anlayış çağrısı!

Önceki açıklamalarında siyaseti bırakacağını, artık yeni yüzlere ihtiyaç olduğunu söyleyen Mehmet Özhaseki, yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı oldu.

Özhaseki'den anlayış çağrısı!
Bakanlık koltuğuna oturur oturmaz çalışmalara başlayan Özhaseki tebriklere yetişemiyor.

Özhaseki'den anlayış çağrısı!
Özhaseki, Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için canla başla çalışacaklarını kaydetti.

Özhaseki'den anlayış çağrısı!

Telefonlarına dönüş yapamadığı dostlarına anlayış çağrısında bulunan Özhaseki, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle başladığımız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevimiz için gerek sosyal medyadan, gerekse telefon aracılığıyla tebriklerini ileten ve dualarını bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Yoğun tempomuzdan dolayı mesajlarına ve telefonlarına dönüş yapamadığım dava arkadaşlarımın anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için canla başla çalışacağız. Rabbim, bizlere devletimiz ve milletimiz için en hayırlı kararlara imza atmayı nasip etsin” dedi.